Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Megan Fox (37)se po delší době objevila na veřejnosti a opět překvapila svým vzhledem. Maminka tří dětí na sebe tentokrát oblékla pouze drátěnou košilku a ukázala tak naplno své křivky. A to je prý introvert.

Uplynulo už mnoho let od doby, kdy byla Megan Fox známá spíše pro své herecké umění a na společenských akcích se usmívala po boku svého tehdejšího manžela Briana Austina Greena (50). Poslední roky jako by Megan hledala sama sebe, a to hlavně co se týče svého zevnějšku. Velká změna přišla také s novým přítelem, rapperem zvaným Machine Gun Kelly (34), po jehož boku herečka „zdivočela“ a začala se o dost vyzývavěji oblékat.

A ve stylu, který je jí v poslední době vlastní, dorazila i na Janie GRAMMY Awards Viewing Party. Bez svého snoubence, zato v outfitu, který k sobě přitáhl velkou pozornost. Sestával pouze z krátké drátěné košilky, pod kterou si nevzala podprsenku. K ní zvolila boty na vysoké platformě a model doladila kabátem, který ovšem během pózování fotografům téměř odhodila. K outfitu si nechala obarvit vlasy na růžovo a místo běžných šperků si vzala ozdobu na rty.

„Vypadá to, že neví, kdo je. Každý nový přítel - nová identita,“ napsal jeden z fanoušků na instagramový účet Megan. „Už ani nevypadá jako dřív,“ posteskl si jiný. „Bývalá tak krásná,“ napsal pak jeden ze čtenářů pod článkem v magazínu Daily Mail. „Ona nepřestane s plastickými operacemi,“ píše jiný. „Co se stalo s Megan Fox? Bývalá tak půvabná, teď se totálně přeměňuje v Kim Kardashian,“ uvažuje další, a jiní mají pocit, že vypadá levně a že se až zoufale snaží o pozornost. Na to, jak se Megan Fox během let změnila, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám