Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku 78 let zemřela maminka bývalé americké první dámy Melanie Trump Amalija Knavs. Melania v úterý večer uctila svou maminku dojemným vzkazem v oficiálním prohlášení. Její manžel, bývalý prezident USA Donald Trump, se ke smutné události rovněž vyjádřil a Amaliju označil za neuvěřitelnou ženu.

„S hlubokým zármutkem oznamuji, že zemřela moje milovaná maminka Amalija. Byla to silná žena, která se vždy chovala s grácií, vřelostí a důstojností. Byla zcela oddaná svému manželovi, dcerám, vnukovi a zeťovi. Bude nám neskutečně chybět a my budeme i nadále ctít a milovat její odkaz,“ vyjádřila se v prohlášení Melania Trump, která vynechala většinu vánočních a novoročních oslav rodiny v sídle Mar-a-Lago na Floridě, aby se o svou maminku mohla postarat. Příčinu jejího úmrtí neuvedla, ale Donald Trump na Silvestra naznačil, že je jeho tchyně velmi nemocná.

„Toto je velice smutná noc pro celou Trumpovu rodinu!!! Melaniina skvělá a krásná maminka Amalija právě odešla na krásné místo na nebesích. Byla to neuvěřitelná žena a slovy nejde vyjádřit, jak nám bude chybět,“ napsal Trump k jejich společné fotografii.

V době, kdy se Amalija Knavs seznámila se svým budoucím manželem Viktorem, pracovala jako prodejkyně v továrně s textilem v rodném Slovinsku. Dvojice se poté přestěhovala do USA a především Amalija podporovala jejich dceru Melanii od počátků jejích modelingových úspěchů až po její působení v Bílém domě.

Reklama

Další články

Načítám