Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Cristianem Ronaldem (39) je Georgina Rodriguez ve vztahu od roku 2016. Seznámili se, když fotbalová hvězda nakupovala v butiku, kde ona pracovala jako prodavačka. Šlo prý o lásku na první pohled.

Vztah se světovou hvězdou dle jejích slov „není jednoduchý“, ale neměnila by „za nic na světě“, uvedla v rozhovoru pro The Sun on Sunday. „To, co k němu cítím, je silnější než cokoli jiného. Spolu jsme silnější, vzájemně se obdivujeme,“ řekla Rodriguez.

Kromě lásky a obdivu prý v jejich vztahu hraje velkou roli také vášeň. „Je velmi důležité svádět se a společně snít. Vždycky spím v prádle a preferuji to dráždivé,“ svěřila v rozhovoru a tím, že spát v sexy prádle je pohodlné, romantické a udělá to muže šťastným.

Slavný fotbalista si na ní může cenit i praktičtějších vlastností, například toho, že je rodinný typ. To se hodí, během tří společných let se totiž Rodriguez stala rovnou čtyřnásobnou matkou. Sama sice porodila „jen“ jedno dítě, dceru Alanu, stará se ale také o tři starší Ronaldovy potomky Ronalda Juniora a dvojčata Evu a Matea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám