Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na oficiálním instagramovém profilu modelky Petry Friedlové, někdejší přítelkyně moderátora Martina Pouvy, se objevila velmi smutná zpráva. „Teď už netrpí, necítí ty ukrutné bolesti. Duše opustila tělo,“ napsala kamarádka, která nyní Petře spravuje instagramový profil.

„Bojovala z posledních sil jako lvice, ale síly organismu na to nestačily a srdíčko řeklo dost,“ uvedla také.

Podle Expresu Friedlové selhalo srdce a byla uvedena do umělého spánku. „Včera došlo k zástavě srdíčka. Je mezi námi už jen tak na půl,“ cituje web zmíněnou kamarádku.

Krátce před středečním oznámením se na Petřině facebookovém profilu objevila zpráva o tom, že dlouhodobě bojuje o život. „Poté, co byla krátce doma, se její stav bohužel opět zhoršil. A vše začalo nanovo. Je pro ni každý den utrpení, ale věříme, že to zvládne.“ Bližší informace o tom, s jakou nemocí či zraněním se modelka potýkala, nebyly zveřejněny.

Podle dostupných informací její potíže začaly bolestmi zad, později u ní propukl zánět ledvin, zápal plic, objevily se velké bolesti a vysoké teploty.

Friedlová několik let žila s moderátorem Martinem Pouvou, rozešli se před čtyřmi lety. „Řekli jsme si, že je to tak lepší a každý si můžeme žít svůj život,“ řekl tehdy k rozchodu Super.cz Pouva. S modelkou měli vztah jako na horské dráze, několikrát se dávali dohromady a zase rozcházeli.

Reklama

Další články

Načítám