Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na Khloé Kardashian (39) se dnes už snad ani nechce věřit, že kdysi bývala mezi sestrami považována za tu nejméně atraktivní. Sama Khloé se na toto téma nejednou rozpovídala a sdělila, že vyrůstat v rodině samých krásek a platit celé roky za ošklivé káčátko bylo nesmírně skličující. I proto se před lety rozhodla pro radikální proměnu, a to nejen tělesnou, ale i v obličeji, což jí mají mnozí za zlé.

Devětatřicetiletá dvojnásobná maminka během nedávného pobytu v Aspenu využila příležitost k nafocení další svůdné série fotek. V mínusových teplotách pózovala jen v minimalistických bikinách Gucci, designovém klobouku od Tylera Lamberta, huňatých sněhulích a mohutném kožichu.

Své fanoušky na Instagramu Khloé pochopitelně nezapomněla ujistit, že se nejedná ani u jednoho módního kousku o pravou kožešinu. A zatímco na jejích sítích se to hemží komplimenty, pod články už se lidé do televizní hvězdy naváží o poznání víc.

„Sláva photoshopu,“ nebo „Tady je cítit čiré zoufalství i přes obrazovku,“ či „Falešný obličej, falešné vlasy, falešné focení. Legrační, jak Kim nejdřív pózovala na sněhu v kožešinových bikinách a pak ještě Kendall téměř nahá v kožešinových botách,“ zní jen pár reakcí na její nejnovější fotky.

Khloé se dočkala laviny kritiky převážně kvůli tomu, že na ní lidé neshledávají už příliš původních rysů. „Přiznejme si to, je to úplně jiná tvář. Ale naprosto,“ nebo „Všechny tyhle rádoby celebrity vypadají jako přes kopírák,“ dodávají další čtenáři.

Reklama

Další články

Načítám