Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nicol Lenertová byla svého času hvězdou televizních obrazovek, kromě moderování na sebe strhla velkou pozornost také vztahem s Jaromírem Jágrem (52). Nálepku bývalky slavného Džegra už ze sebe nikdy neodlepí.

Byla jsem hodně ve spojení s touto slavnou osobností. Já na toto téma nerada mluvím, protože si na něm nechci přihřívat polívčičku. Musím říct, že do doby, než jsem ho poznala, jsem už měla svoji kariéru, na což hodně lidí zapomnělo, a spojovalo mě s tím, že mám kariéru díky němu,“ svěřila se Super.cz.

Jágr Nicol poznal v době, kdy už byla dávno na obrazovkách. „Já už byla na Nově nějaký ten rok. Sbírala jsem i ocenění, byla jsem nominována na cenu Týtý, takže kdyby nebylo mojí pozice na Nově, tak by mě ani nepoznal. Byla to součást mého života, člověk si na to rád vzpomene, ale patlat se v minulosti nemá,“ vysvětlila nám s úsměvem Nicol.

Dnes je vdaná za movitého podnikatele a má dva syny. Být na obrazovkách jí nechybí. „Nova vždy brala mladé nadějné tváře. Zůstává to tak trendem, že televize je neúprosná. Tehdy mi všichni vyčítali, že jsem byla mladá a miss. Mezitím jsem si udělala politologii a teď už mám ten věk vyšší a to se dneska nenosí,“ dodala Lenertová.

Reklama

Další články

Načítám