Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Miss Anglie i Velké Británie, modelka Danielle Lloyd (37), se už moc těší na narození svého pátého potomka. Kráska si jako památku na svůj další požehnaný stav nechala udělat snímky s rostoucím bříškem. A nezapřela v sobě modelku, protože zapózovala v plavkách.

Misska zvolila hned několik barev a bylo vidět, že jí těhotenství moc sluší. Danielle zatím neprozradila, zda se dočká holčičky, nebo se rozroste její chlapecký gang. Doma má totiž už čtyři syny. Páté dítě čeká se svým druhým manželem, elektrikářem Michaelem O’Neilem.

Za toho se provdala před třemi lety a společně mají ještě syna Ronnieho (3). Další tři kluky má z prvního manželství s fotbalistou Jamiem O’Harou, který jí s výchovou dětí pomáhá a vychází s ní dobře i po rozvodu. Dokonce nechyběl ani na její svatbě Michaelem O’Neilem. Danielle vypadá skvěle i coby budoucí pětinásobná maminka, o čemž se můžete přesvědčit v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám