Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocker Petr Janda ve své autobiografii Dávno vytáhl hodně těžký kalibr. Zavzpomínal, jak nachytal při nevěře svoji druhou manželku Martinu. A to přímo v jejich společném bytě, kam si přivedla milence a Janda tam nečekaně dorazil. „Je to pravda, tehdy jsem od Petra dostala první a poslední facku,“ svěřila Super.cz Martina Jandová.

„S Petrem jsem žila dvanáct let, zažili jsme spoustu krásných věcí. A když jsem ho přestala milovat, odešla jsem. Ten způsob ale ideální nebyl, to přiznávám,“ pokračovala. „Je to už dávná minulost, odehrálo se to před čtrnácti lety a nevím, proč se k tomu Petr vracel,“ zamýšlí se.

„Tehdy už naše manželství dva roky neklapalo. Přestala jsem být šťastná, řešila to sama v sobě a najednou jsem potkala muže, do kterého jsem se zamilovala. Nebyl to žádný úlet. Pak jsem s ním žila dalších šest let,“ řekla. „To, že nás Petr nachytal a dozvěděl se to takovým způsobem, je mi dodnes líto. Ale asi to byl osud,“ dodala. „Řekla jsem mu pak, že jsem zamilovaná a chci náš vztah ukončit,“ upřesnila.

Ale ani po provalené nevěře ale jejich manželství neskončilo. „Petr byl další tři roky sám, myslel, že se k němu vrátím. Pak potkal Alici, s níž byl dva roky a pak se na nějaký čas rozešli. A já se pak také s partnerem rozešla. Následující rok jsme byli hodně spolu, trávili jsme společný čas, jezdili na dovolené. Ale z mé strany už nebyl návrat možný. Neskutečně si jako lidé rozumíme, ale už jsem ho nemilovala. Ale pořád jsme přátelé,“ uzavřela Martina.

Petr Janda se potřetí oženil, s manželkou Alicí má malou dceru Anežku. Martina Jandová je čerstvě zamilovaná do zpěváka Dana Dobiáše.

Reklama

Další články

Načítám