Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá královna krásy Denisa Spergerová (23) poprvé na veřejnou akci dorazila se svojí rok a půl starou dcerou Isabellou. Jak sama říká, je náročné ji někam brát, s dcerou zažívá náročné období.

„Malé je rok a půl, začíná mít období, kdy se vzteká, začíná se projevovat. Je to teď hodně náročné, radši s ní nikam nechodím. Už i tady se začala šíleně vztekat a řvát. Ale patří to k tomu,“ řekla Super.cz Spergerová.

Přesto by rozhodně neměnila. „Je období, kdy si to užívám, a období, kdy to je náročnější. Ale užívám si to. Znají to všechny maminky,“ doplnila.

Svatba s otcem dcery Viktorem Hajíčkem zatím naplánována není, ale už o ní partneři spolu mluví. „Máme dítě, nechvátám na nic. Až to přijde, tak to přijde. O svatbě už ale mluvíme. Říkali jsme si, že by bylo hezký, aby na svatbě už malá chodila, “ dodala Spergerová na vánoční akci obchodu s dětskou módou.

Reklama

Další články

Načítám