Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už tři měsíce si krásná Carmen Electra zvyká na status čtyřicátnice, ale jak je vidět na jejích posledních fotografiích, ze svého půvabu neztratila vůbec nic. Herečka, jejíž původní jméno zní Tara Leigh Patrick, se oblékla pouze do rafinovaně střižených světle růžových plavek, na nohy obula lodičky na pořádně vysokém podpatku a nové sexy snímky do jejího portfolia byly na světě...

O svůdné Carmen již patnáct let sní chlapci a muži všech věkových kategorií. Blond Američanka je zkrátka typickou sexbombou, která se proslavila v Playboyi, ale také jako členka původního obsazení skupiny Pussycat Dolls. Nejslavnější je však jako herečka. Přestože se svým vzhledem byla odsouzena k rolím ne zrovna charakterním, jako byly parodie Scary Movie, Tohle je Sparta! nebo Disaster Movie, její největší výhodou bylo, že se na ni velice hezky dívalo.

Nelze však zapomenout na roli, která Carmen vystřelila mezi hvězdy první velikosti. V seriálu Pobřežní hlídka Electra hrála postavu Lani McKenzie v letech 1997 a 1998 vedle Pamely Anderson (56) a Davida Hasselhoffa (60).

Související témata:

Další články

Načítám