Hlavní obsah
Článek

Možná si ještě pamatujete na doby, kdy Jana Adamcová (52) na televizní obrazovce nejen četla sportovní zprávy, ale dokonce i zpívala. A teď se na chvíli před kamery jako zpěvačka vrátí v rámci charitativního projektu Srdce pro děti na televizi Prima s písničkou, kterou si dokonce sama otextovala.

„Žádná velká zpěvačka nejsem, ale písničku od Sarah Connor From Sarah With Love mám ráda a myslím, že se k tomuto bohulibému projektu hodí. Hned mě k ní začaly napadat slova a už jsem ji nedokázala vyměnit za jinou. Za normálních okolností bych si takovou kládu pochopitelně nevybrala,“ svěřila Super.cz Jana, která přiznala, že naposledy na obrazovkách zpívala před více než deseti lety, ale ve studiu ani před kamerou netrpěla trémou.

Přehnané ambice Jana určitě nemá. „Je to úspěšný charitativní projekt, který má odezvu, a určitě stojí za pozornost, takže jsem ráda, že jsem mohla přispět troškou do mlýna,“ uzavřela plně vytížená maminka dvou dětí, pro kterou už je nějakou dobu prioritou hlavně rodina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám