Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastnici loňského klání Survivor, Kateřinu Klinderovou, přezdívanou Kundosaki, jsme potkali jako moderátorku představení nového piva. Prý je pivařka, ale pupek nemá. „Ale mám prsa, někam to jít musí. Ne, to jsou silikony,“ smála se Kateřina, s níž jsme se při povídání samozřejmě k reality show dostali.

Sama přiznává, že skoro rok po pobytu v Dominikánské republice není ještě úplně zdravotně v pořádku. „Neříkám, že to není v normálu, ale zažívání mi pořád hapruje. Nevím, čím to úplně je, ale to tělo není stejné jako před Survivorem. Když prožije takový zásah, změní se, a doufám, že to není nenávratné. Jednou to snad bude v pohodě,“ věří.

Letošní ročník Klinderová sleduje a připadá jí méně bojovný, než byl ten její. „Já to nevzdávám, i když jsem tam neměla nic vzadu. Čekaly na mě jen tři kočky. Ale v tomhle ročníku je rozhodující, když máte kočku doma… Já to dokázala vydržet, ale asi jsem tam měla trošku jiný postoj. Ohledně téhle řady mám smíšené pocity. Ty první dva týdny jsou těžké, je to tvrdý náraz na realitu. Asi nám nevěřili a teď vidí, že je to tam opravdu tak strašné. No je, ale my byli silnější kousky,“ krčila rameny.

A šla by do reality show znovu? „Hodně bych se rozhodovala už kvůli zdraví. I s postupujícími roky je to těžší,“ míní. Dotkli jsme se i tématu, že na ostrově ženy ztrácejí menstruaci a naruší se jim cyklus, což může být komplikací, kdyby bezdětné mladé ženy chtěly otěhotnět. To ji ale tolik netíží. „Na to já nemyslela, protože nejsem úplně typ, který by chtěl rodinu. Prošla jsem si i přípravou na MMA zápas, kdy menstruaci ztratíte taky, takže vím, jak to funguje. Hlavně se musíte dát dohromady psychicky a ono se to vrátí. Ale nevím, jak je to po delší době na Survivoru, protože jsem tam byla jen 32 dní. Když už je to třeba sedmdesát, je to pro tělo síla, hlavně pro to ženské,“ uzavřela.

Související témata:
Kateřina Klinderová (Kundosaki)

Reklama

Další články

Načítám