Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přehlídce módní návrhářky Tatiany Kovaříkové předváděla také modelka Andrea Bezděková (29). Ještě pár dní před tím jsme ji sledovali na sociálních sítích, když vyrazila do Dubaje v překvapivé společnosti. Tu jí dělal Vilém Šír, který spolu s partnerkou Nikol Tretterovou skončil třetí v prvním ročníku Love Islandu. Nikol se s ním rozešla kvůli nevěře.

"Tak hlavně Vilda nikoho nepodváděl," stojí na straně svého spolucestovatele Bezděková. "Byli jsme tam spolu pracovně, i když to mohlo vypadat lehce s mileneckým podtextem. Musím říct, že jsme si byli velice dobrými parťáky," ujišťovala nás Andrea. Ani my jsme si upřímně nemysleli, že by si s o čtyři roky mladším zrzkem začala něco víc, ale člověk nikdy neví.

"Ale dali jsme si jeden romantický tanec pod vodou s kyslíkovou bombou na zádech," smála se Andrea. "Byli jsme tam jen čtyři dny, ale měli jsme velmi nabitý program," vyprávěla modelka, která vyzkoušela adrenalinové atrakce a vypravila se s Vildou i na výlet do pouště. "Když se dobře bavíte, uteče to jako nic, a teď už jsem zase naskočila do rozjetého pracovního rychlíku. A z modelů, které jsem dnes předváděla, jsem naprosto nadšená," doplnila s tím, že i po dovolené je stále single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám