Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechvalně proslulá kočičí žena Jocelyn Wildenstein bývá označována za ‚vzor‘ zpackané plastické chirurgie, ale samotná dvaaosmdesátiletá Jocelyn zarputile tvrdí, že žádnou plastiku nikdy nepodstoupila. Dokonce se pustila do osočování veřejnosti, že jí to stále podsouvají a její snímky upravují ve Photoshopu.

Jako důkaz svého tvrzení před pár dny na Instagram umístila snímek z mládí, kdy se věnovala baletu.

„Tohle jsem já, Jocelyn Wildenstein, na hodině baletu ve Švýcarsku v patnácti letech. Takže asi byste měli přestat spekulovat o mé image! Přestaňte prosím a přestaňte i s upravováním mých fotek ve Photoshopu, protože se všichni mýlíte,“ připsala k černobílému snímku Wildenstein, která je sama známá tím, že na sociální sítě přidává extrémně vyretušované a upravené snímky.

Za svým si Jocelyn stála například i v roce 2018, kdy tvrdila, že nikdy nepodstoupila žádnou formu kosmetické chirurgie. Na otázku, zda někdy šla pod nůž, odpověděla: „Ne, když se podíváme na mé dřívější fotografie, samozřejmě si myslím, že jsem možná tehdy byla krásnější. Když jsme mladí, máme určitou svěžest, kterou s léty ztrácíme. Ale stále vidíte ty samé oči, stejně vysoko posazené tváře nebo stejný nos.“

V tomto ohledu podporuje Jocelyn i její letitý partner a snoubenec Lloyd Klein (55). „Nerozumím ničemu z toho, co se píše a celé té věci s Catwoman, protože ona tak vypadala vždycky. Opravdu nikdy neudělala nic, aby změnila svou tvář. Mám fotky, kde jí bylo šestnáct a vypadá úplně stejně jako dnes,“ řekl Klein.

Reklama

Další články

Načítám