Hlavní obsah
Článek

Kristýna Leichtová (39) je jednou z žen, které si své soukromí nenechávají pro sebe a na sociálních sítích nepíšou jen o tom hezkém a růžovém, ale i o tom, co je trápí. Hereččini sledující se tak teď dozvěděli, jaké vztahy panují u ní doma a jak s nimi pracuje.

Před časem Kristýna překvapila tím, že si nahlas postěžovala na svoji finanční situaci. „Všichni potřebujeme z něčeho žít a fungovat, já nemám ani stálé divadelní angažmá a práce přichází nárazově. Pojďme si upřímně říct, že situace není pro nikoho úplně příznivá, vzhledem k tomu, co se teď děje. Je to citelně znát na peněžence každého člověka. Ale doufám, že bude líp,“ dovysvětlila ještě letos na karlovarském festivalu Super.cz poté, co se o problémech zmínila na sociální síti.

A právě to, že musí odjíždět za prací a doma nechává své dcerky Dorotu a Rozárku, se podepsalo na jejím vztahu s jednou z holčiček. „Poslední měsíc byl hodně náročný. Jakože úplně na všechno. Nejvíc na vztah s mladší Rózi. Stalo se, že jsem byla i 8 dní bez nich. Což pro nás není vůbec normální a v pohodě. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Rozi se po shledání vrátila o minimálně rok zpátky. Začala šišlat, odmítala usínat se mnou, raději s babičkou. Byla samostatná, činorodá, ale radši s kýmkoliv jiným než se mnou. Já sama jsem z toho byla úplně na dně,“ prozradila herečka a s tím, že si pak s dcerou sedla a pokusila se vztah napravit.

Kristýnina upřímnost s sebou samozřejmě nese i riziko negativních komentářů. I s tím ale počítá. „Spousty lidí můžou moje jednání zlehčovat. Můžou a mně je to jedno. Důležitý je, jak se cítí moje děti,“ uvedla. O pár dní později si s kamarádkou a dětmi vyjela do Mariánských Lázní a bylo vidět, že všechno je už mnohem lepší.

Herečka se teď ale rozepsala i o svém vztahu k partnerovi Vojtěchu Štěpánkovi. Ani tam to podle ní v poslední době nebylo příliš růžové. „Když jsem byla mladší, ptala jsem se své babičky, jaký má tip na dlouhý vztah (s dědou spolu byli od jejích sedmnácti až do její smrti), vždycky mi odpověděla - tolerance a trpělivost. TT… Obdivovala jsem ji za ta slova a napodobovala jsem ji. No nicméně kolem dvacítky jsem trpělivostí opravdu neoplývala a tolerance přicházela spíš od partnerů… A upřímně, po tom všem, co už vím, nevěřím tomu, že TT je zaručený recept na štěstí. Věřím, že klíč je v komunikaci. A teď už taky vím, že komunikace není všem dána od přirození (se smajlíkem - poznámka redakce). Že je potřeba se to naučit. Protože do vztahu dvou lidí vstupují dvě jedinečné svobodné osoby,“ uvedla Kristýna to, co svým proslovem chtěla vyjádřit.

„No proč to píšu, náš vztah (stejně jako všechny) prochází zkouškami a spoustou výzev. Poslední dobou jsme v komunikaci nebyli úplně nejlepší a přáli si to změnit,“ uvedla s tím, že s partnerem navštívila kurz „vztahové inteligence pro páry“. A prý jí velmi pomohl. Tak snad Kristýna do jarních dní vykročí o nějaké ty problémy lehčí a bude si už dál jen užívat své rodiny.

Další články

Načítám