Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teď tu máme něco pro fanoušky Evana Handlera neboli Harryho Goldenblatta ze seriálu Sex ve městě i jeho pokračování A jak to bylo dál... V jednom z nových dílů na něj čekala choulostivá milostná scéna s manželkou Charlotte (Kristin Davis) a jejího objasnění se chopil tvůrce seriálu Michael Patrick King.

Následující text obsahuje spoiler.

„Ukázal víc, než fanoušci čekali“, píší zahraniční média o scéně, v níž se schyluje k orálnímu sexu mezi postavami Harryho a Charlotte, když do koupelny vejde dcera a rodiče nachytá zrovna ve chvíli, kdy herci vypadne z poklopce penis.

V podcastu The Writer´s Room King uvedl na pravou míru, že to, co fanoušci viděli, byla rekvizita. A dodal, že smyslem scény bylo ilustrovat, že seriálový pár (Charlotte a Harry jsou v pokračování padesátníci - pozn.) má stále zdravý a spontánní sexuální život.

Fanoušci nenechali bez komentáře ani velikost zobrazeného mužství. Na to konto King uvedl, že zdravý sex nesouvisí s velikostí penisu, ale „když už se to ukazuje, ať to má hezkou velikost“.

Seriál Sex ve městě se v USA vysílal od roku 1998, na české obrazovky se dostal o dvě léta později. V letech 2008 a 2010 se dočkal filmového zpracování, pokračování s názvem A jak to bylo dál... bylo uvedeno na konci loňského roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám