Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) v úterý slaví půlkulaté narozeniny, ale jak je vidět, stále vypadá jako v dobách, kdy začínala s moderováním. Už je tomu osmnáct let, kdy společně s Leošem Marešem (48) a Lejlou Abbasovou (44) provázela šmírovací reality show Big Brother. Tehdy si také zahrála v seriálu Ulice a postupně se dostávala do širšího diváckého povědomí. V nekonečném seriálu si mimo jiné střihla milostnou scénu s Ondřejem Pavelkou.

Jen málokdo si pamatuje, že ještě než poznala otce svých dvou dětí a dnes již bývalého manžela Reného Decastela, randila tři roky s hudebníkem Matějem Ruppertem (46). Snímky z té doby se dnes ostatně jeví skoro jako bulvární pravěk.

Ruppert Evu sbalil téměř před očima fotografa Tomáše Třeštíka, jemuž se už tehdy líbila a znali se. Osud jim ale nachystal ještě dlouhé čekání na lásku, a nakonec se dali dohromady až loni, když měli oba před rozvodem. Archivní snímky Evy Decastelo, jež tehdy užívala ještě dívčí příjmení Aichmajerová, si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám