Hlavní obsah
Článek

Nově odtajněná hvězdička chystané sedmé řady taneční soutěže StarDance Kateřina Cajthamlová (61), jejíž účast v tomto typu pořadu mnohé zaskočila, se sice těšila, ale polévalo ji horko strachem, koho jí přidělí za tanečníka. Tím se stal Petr Čadek. „Osobně jsme se neznali, bála jsem se, že to bude nějaký šílený fitkový m***r,“ přiznala Super.cz doktorka.

„Někteří tanečníci takoví jsou, ale vyklubal se z něj velmi milý a pozorný pán. Uklidňuje mě, že to spolu zvládneme. Lidsky jsme si porozuměli, což je při tanci velmi důležité. Moc dobře vím, že pár musí spolupracovat, tanečnice tanečníkovi důvěřovat. Je tam také těsný tělesný kontakt, takže je třeba, aby si ti dva nebyli protivní. Nemluvě o tom, že kdyby tanečník chtěl, může to ženě pěkně osolit. To ale není tenhle případ. Jsme dobře naladěni, bude nás to spolu bavit,“ věří lékařka, kterou ale děsí úkol televize pro všechny páry.

„Vylekalo nás, že budeme muset dělat selfíčka. Oba dva moc nemáme v lásce sociální sítě, teď s jednou budeme muset pracovat a fotit se, což oba z duše nesnášíme. Takže si rozumíme,“ řekla Super.cz Cajthamlová s tím, že Petr je takový sympaťák, že ač to skoro nikdy nedělá, jemu po chvíli nabídla tykání.

A co na svou taneční partnerku říká Petr Čadek? „Mile mě překvapilo, jak je skvělá. Je to jiný typ ženy, než s kterými jsem dosud ve StarDance působil na parketu. Tančil jsem s herečkou Tatianou Vilhelmovou a na Slovensku s modelkou Andreou Verešovou. Nyní mám tedy doktorku. Je vtipná, pohotová, její výška je naprosto ideální pro tancování. Má strach z toho, že se nikdy v životě nenaučí tango, takže to beru jako výzvu a těším se na to, že se mi to snad povede,“ věří si Petr. Ten dělá StarDance už osm let, poslední dobou zasedal v porotě, takže chtěl změnu. Už kvůli dceři, které se líbí, když tatínek tančí.

„Budu se snažit o to, aby si to Kateřina užila. Padli jsme si do noty, ani jeden si nepotřebujeme nic dokazovat, nemusíme vyhrát. Když nás to bude bavit, bude to bavit i lidi. A o tom to je,“ dodal Čadek.

Reklama

Další články

Načítám