Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brunetka Michaela Salačová patří k vítězkám soutěže krásy Miss ČR, kterou pořádal ještě Miloš Zapletal. Modelingu se ale dlouho nevěnovala. Celkem brzy přesedlala na jinou profesi. Byla jednou z prvních českých DJek.

Ve společnosti se Michaela, která žije s rodinou – manželem Daliborem Vajčnerem a dvěma syny – v Brně, příliš často neobjevuje. Naposledy jsme ji potkali ještě před pandemií právě na setkání s ředitelem Miss po třiceti letech, kde se sešla s dalšími bývalými královnami krásy. Sama příští rok oslaví už čtvrt století od chvíle, kdy přebrala šerpu a korunku.

Jak nám prozradila, ani DJingu už se nevěnuje. Její náplní je vedle péče o rodinu charita a také internetové spolupráce, většinou spojené s Brnem, ať už jde o různé události, anebo propagace.

V rámci jedné z nich vznikla také valentýnská série snímků, kde Michaela Salačová pózuje ve spodním prádle jedné české značky. A jak můžete vidět ve fotogalerii, vypadá pořád skvěle.

Reklama

Další články

Načítám