Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a spisovatelka Aneta Christovová má před sebou velkou výzvu. Stává se totiž novou posilou seriálu ZOO. Jedná se tak pro Anetu o první velkou stálou roli. Doposud se totiž objevovala v seriálech jen v epizodních rolích.

„V seriálu jsem úplně nově jako Irma Dobrová, další zvědavá paní z Infocentra. Pro ty, co ZOO sledují, tak mě uvidí za pultem jako záskok za cedulku „Přijdu hned“. Dělám si prdelky, vlastně alternuju dámy z Infocentra. Zaskakuji za ně, a zároveň je mojí seriálovou sestrou Eva Uhlířová, kterou hraje úplně boží Martina Hudečková, takže pro mě je to velká čest,“ svěřila se Aneta Super.cz.

Poslední rok a půl ale také na sebe strhávala pozornost svými vlasy. Barvila si je totiž na fialovo. Kvůli roli v oblíbeném seriálu ale tomuto divokému odstínu musela říct sbohem. Přání režiséra je zkrátka přání režiséra.

Pro tuhle postavu byla moje fialová hlava moc divoká, a tak jsem šla na tmavo. Fialová mě sice moc bavila, ale až budu na důchod šedivá, užiji si ulítlejch barviček až až. Já rozhodně nebudu nudná, šedivá babka,“ smála se Aneta Christovová.

Reklama

Další články

Načítám