Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to asi ani jeden z nich nečekal. Milenci Václav Noid Bárta a Eliška Bučková jsou postavami v jedné z nejpopulárnějších her na světě Sims 3. Fanoušci této hry si totiž sami vyrobili postavičky českých celebrit a teď s nimi normálně hrají ve svém imaginárním světě.

„Překvapilo mě, jak jsme si s Vaškem podobní,“ okomentovala Bučková snímky svých postav ze hry. Nejvíc ji ale potěšilo, že ve hře je i její domácí mazlíček – čivava Rambo. „Dostala jsem ho od Vaška a je to teď takové naše miminko,“ vysvětluje Eliška svůj silný vztah k tomuto pejskovi.

Vytvořit si vlastního mazlíčka přitom tato počítačová hra umožňuje teprve chvíli. „Lidé si přáli, aby ve hře mohli vedle lidí hrát i se svými zvířaty, takže jsme k tomu vymysleli speciální datadisk Domácí mazlíčci. díky němu tak mohou hrát s několika stovkami druhů plemen koček a psů,“ vysvětlili tvůrci Sims 3 na svých stránkách.

Nutno uznat, že i čivava Rambo v této hře vypadá opravdu hodně věrohodně. „Možná teď začneme s Vaškem po večerech hrát tuhle hru na počítači. Hlavně, abysme pak Ramba nezapomněli v reálném světě nakrmit,“ dodala s úsměvem Bučková.

Reklama

Další články

Načítám