Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Eliška Bučková (34) se pomalu soustředí na kariéru zpěvačky. Její přítel Vašek Noid Bárta (43) ji plně podporuje. Již modelce napsal tři písničky a trénuje s ní na konkurzy v muzikálech. Ale jen na prknech, na kterých účinkuje on.

Eliška se měla zúčastnit konkurzu na připravovaný muzikálu Janka Ledeck (61)ého Vánoční zázrak, který se bude hrát od 30. listopadu v divadle Broadway. Z konkurzu se ale Eliška na poslední chvíli odhlásila.

"Vašek mi to rozmluvil a já na jeho názor dám. Řekl mi, že není dobré, abych zpívala v konkurenčním divadle," řekla Super.cz Eliška.

Je známo, že mezi ředitelem Hudebního divadla v Karlíně, kde Vašek hraje a vedením divadla Broadway panuje napětí. A Vašek se zřejmě bojí, že by si tak Eliška zavřela dveře v Karlíně.

Eliška už bojovala o roli v připravovaném muzikálu Elán v divadle Kalich. Tam ale neuspěla a vypadla hned v prvním kole. Vašek Noid Bárta i přesto vidí v Elišce velký potenciál. "Zpívá krásně, čistě. Má tenký hlásek, netlačí na pilu, neřve jako ostatní zpěvačky. Jsem z ní nadšený," prozradil Vašek Noid Bárta na 100. výročním představení muzikálu Jesus Christ Superstar, kde  hraje roli Jidáše.

Nyní už začínají Noidovi tříměsíční prázdniny. S Eliškou plánují jet pod stan, rybařit a užívat si jeden druhého. "Jako malá jsem jezdila pod stan často, vůbec s tím nemám problém. Je to fajn. A rybaření jsem také přišla na chuť. Minulý týden jsem chytila svého prvního velkého kapra," pochlubila se modelka.

Reklama

Další články

Načítám