Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Spor mezi exmanželi Taťánou Kuchařovou (36) a Ondřejem Brzobohatým (41) nabral na obrátkách. Miss World 2006 jde o anulaci církevního svazku, zároveň stále popírá, že by text církevní žaloby médiím poskytla.

„Dvakrát jsem to naprosto dementovala. Bulvár otiskl něco naprosto bez mého vědomí. Nikomu jsem neposkytovala nic ke zveřejnění. Vyjádřila jsem se k tomu a už se nechci opakovat," řekla Taťána pro Super.cz.

Naopak muzikant podal na Kuchařovou žalobu k civilnímu soudu za pomluvu. Zároveň chce ukázat, kde je pravda.

„Je toho na můj žaludek vážně příliš. Už se v rámci kauzy Kuchařová vs. Brzobohatý útočí i na mou rodinu a celá záležitost tím klesá pod tu nejnižší úroveň veřejného praní špinavého prádla. Na Taťánu Kuchařovou podávám k civilnímu soudu žalobu za pomluvu, aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila, a zastavila se tak centrifuga spekulací,“ uvedl Ondřej Brzobohatý mimo jiné na svém instagramovém účtu.

Nakonec se ale rozhodl, že své příspěvky ke kauze smaže a napíše zcela nové vyjádření.

„Mažu dva předchozí příspěvky. Nikoli proto, abych rušil jejich význam a sdělení, ale proto, že to obsahem není nic příjemného a veselého. Respektuji všechny vaše komentáře i názory (nemazal jsem jediný z nich), které jste k nim napsali. Budu doufat, že celá záležitost brzy zmizí z veřejného prostoru, čemuž nebylo v mé moci zabránit, a dál se bude řešit už jen tak, jak od samého počátku měla, tedy za zavřenými dveřmi soudních síní,“ uvedl Brzobohatý s tím, že chce mít na sociálních sítích „mnohem hlubší“ příspěvky, a tak sdílel video z jednoho ze svých koncertů.

Reklama

Další články

Načítám