Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká influencerka Michaela Jonášová dostala pořádnou nakládačku. Blondýnka, kterou sleduje přes sto tisíc lidí, se ukázala s podlitinami, monoklem a vytrhanými vlasy. Přiznala, že ji kdosi násilně táhnul po asfaltu, udeřil ji a na hlavě má lysiny.

„Stalo se to ze soboty na neděli. Byla jsem brutálně napadena zezadu, nečekala jsem to. Byla jsem za vlasy vláčená po asfaltu. Z těch lysin se mi chce brečet, v kompletu mám vytrhané vlasy,“ přiznala Michaela Jonášová a ukázala sedřená kolena, monokl a vytrhané vlasy.

Víc se k celé situaci zatím nevyjádřila. Na sociálních sítích se ale už spekuluje, že šlo o vyřizování účtů mezi Michaelou a aktuální partnerkou jejího bývalého manžela Terezou. Ta se ukázala také s obří podlitinou pod okem.

Jak to celé bylo, zatím jasno není. „Je mi zle hlavně psychicky a samozřejmě zítra podniknu právní kroky. Potřebuji teď čas na zotavení,“ dodala influencerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám