Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Případ, jaký na Slovensku nemá obdoby. Herec Ivan Kozák se stal obětí agresora, který na něj zaútočil, protože si myslel, že je gay.

Celý incident se odehrál během oslav výročí sametové revoluce v Pezinku severně od Bratislavy, a to poblíž tamního fitness centra a podniku, kam herec šel na pivo. Do hospody ale vešel i agresor, který čekal, až Kozák odejde ven a bude moct zaútočit. Když se agresor dočkal, začal herce surově kopat do hlavy. „Bojím se, jestli to vůbec přežiji, akorát jdu na vyšetření,“ řekl pro slovenský portál Čas.sk.

Co tedy přesně stálo za tímto šokujícím incidentem? „Kamarád si nasadil z legrace náušnice a já jsem byl jen v tílku a jen tak jsme se smáli a dělali show. Ten člověk asi usoudil, že jsem gay, a sledoval mě. 17. listopad 2023, a stále jsme v té samé…! Za dva dny mám natáčení a 23. premiéru. Děkuji,“ vzkázal agresorovi.

Ivan Kozák tak musel vyhledat po napadení v Bratislavě lékařskou pomoc. Šokující fotografii, jak vypadá, následně umístil na svůj Facebook.

Související témata:
Ivan Kozák

Reklama

Další články

Načítám