Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Bruci Willisovi (69) se v posledním roce hovoří především v souvislosti s jeho zdravotním stavem, o němž jeho příznivce a fanoušky poměrně pravidelně informuje hercova manželka Emma Heming. Po diagnóze afázie a později bohužel i ještě vážnější frontotemporální demence Bruce téměř neopouští svůj dům, kde žije s manželkou a jejich dcerami.

O to unikátnější bylo, když si jej na silnici v hollywoodském Brentwoodu všiml jeden okolo jedoucí řidič. Hvězda Pulp Fiction, Banditů či série Smrtonosná past pochopitelně seděla na sedadle spolujezdce, vedle Willise se nacházel řidič a za ním seděl ještě jeden muž, zřejmě jeho přítel či bodyguard.

Soudě podle fotografií působí herec klidně a těší se dobrému fyzickému zdraví, a to navzdory ztrátě určitých schopností, které snižují jeho nezávislost a soběstačnost. Jisté je, že se mu nadále dostává velké podpory od jeho rodiny a nejvěrnějších fanoušků, kteří mu stále posílají sílu a přání všeho dobrého prostřednictvím sociálních sítí.

Přestože se nedávno nechal slyšet jeho blízký přítel, scenárista Glenn Gordon Caron, že Bruce už téměř přestal mluvit a číst knihy, byť byl vždy vášnivým čtenářem, a že se z jeho života vytratila radost, během pondělní projížďky vypadal výborně a zdálo se, jako by jej zaujalo dění okolo něj, nebo možná dokonce zpozorněl a uvědomil si, že si jej fotí jiný řidič.

Ať tak, či onak, fanoušci jsou jistě rádi, že Bruce alespoň občas vyrazí ven s přáteli a o všechny radosti ze života snad ještě zdaleka nepřišel…

Reklama

Další články

Načítám