Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě dnes je tomu 69 let, co se v menším městě o méně než třiceti tisících obyvatelích Idar-Oberstein na jihozápadě Německa narodil jeden z nejslavnějších hollywoodských herců Bruce Willis. Ten k příležitosti svých narozenin sdílel na svém Instagramu i radostné video, kterým dojal své fanoušky.

Na profilu herce, jenž musel kvůli zdravotním potížím předčasně ukončit svou kariéru, se v den jeho narozenin objevila video kompilace, v níž Bruce mimo jiné předvedl i parádní taneček. U příspěvku se okamžitě začala množit přání všeho nejlepšího k narozeninám, k čemuž se připojujeme i my.

Hvězda filmů Pulp Fiction, Smrtonosná past, Šestý smysl, Pátý element, Sin City a spousty dalších ikonických snímků i tentokrát slavila doma v kruhu rodinném stejně jako loni, kdy herci uspořádala oslavu jeho manželka Emma Heming. Kromě jejich dvou dcer Mabel a Evelyn byly přítomny také jeho starší dcery Rumer (s partnerem Derekem), Scout a Tallulah z předchozího manželství s Demi Moore. Ani ta mezi hosty nemohla chybět, jelikož jak s Brucem, tak Emmou je pojí vřelé vztahy.

Bruce, jenž poslední měsíce opouští domácí půdu jen minimálně, se z veřejného i profesního života stáhl do ústraní. Příčinou byla jeho diagnóza, která v roce 2022 zněla afázie. O rok později ovšem jeho rodina upřesnila, že Willis trpí degenerativním onemocněním mozku známým jako frontotemporální demence.

Hercova manželka i dcery zpočátku podávaly o Willisově stavu poměrně pravidelně informace veřejnosti, což vnímaly jako možnost, jak o nemoci šířit povědomí. Lidé ovšem houfně reagovali ve smyslu, aby herci dopřály více soukromí a o jeho zdravotním stavu tolik informací nesdílely, jelikož o popotahování médii nestál ani v minulosti. Rodina jeho slova vyslyšela, a tak je nyní podobné video pro hercovy fanoušky o to cennější…

Reklama

Další články

Načítám