Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzské letovisko Saint Tropez se každoročně během letní sezony těší z přítomnosti mnoha celebrit. Aktuálně byste zde mohli potkat například představitelku Alexis z populárního seriálu Dynastie Joan Collins s manželem nebo herečku a podnikatelku v oblasti plavek Elizabeth Hurley (58), která jim dělá doprovod.

Skupinka byla zvěčněna na procházce v centru města, pro kterou Liz zvolila zlaté dlouhé šaty, které byly celé průhledné. Pod nimi byly vidět o něco tmavší bikiny, pravděpodobně z její vlastní kolekce. Model, který doplnila slunečními brýlemi, slamákem a luxusní kabelkou, zdůraznil celou postavu a rafinovaný výstřih přitáhl pozornost k poprsí.

O tom její kamarádka Trinny Woodall ostatně jednou řekla, že je „vyhlášené krásou“. „Jsi jediná žena, kterou znám, jež jako padesátnice s obrovským úspěchem nosí hluboké dekolty,“ lichotila Trinny Elizabeth.

Za obnažování se ale Liz sklízí i kritiku. Lidé si občas rádi rýpnou do odvážných fotek, které sdílí na sociálních sítích a na nichž pózuje s intimními partiemi skrytými úhlem focení, případně rukama. A nemusí být ani nahá, moderátor Piers Morgan jí jednou přímo z vysílání vzkázal, aby si na sebe ve svém věku něco oblékla, a to na fotce ze zimní zahrady měla kožich - ovšem rozhalený a nic pod ním.

Dokonce i u snímků ve zlatých šatech se objevilo několik názorů, zda je takový model pro ženu jejího věku vhodný. Hurley taková kritika evidentně vůbec netrápí a dál nosí i sdílí, co sama chce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám