Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britney Spears (42) asi dlouho nezapomene na výlet do Las Vegas, kam zajela se svým manželem Samem Asgharim. Když se šla navečeřet do restaurace, spatřila svou oblíbenou basketbalovou hvězdu a chtěla se s ní vyfotit. Člen ochranky ale neřešil, jestli se je Britney slavná, a zakročil.

Celý incident se měl odehrát ve středu večer v restauraci Catch v hotelu ARIA asi v půl deváté večer. Zpěvačka sem dorazila na večeři a spatřila basketbalistu NBA Victora Wembanyamu, který hraje v týmu San Antonio Spurs, jemuž blondýna fandí. Britney se s ním chtěla vyfotit, a tak podle magazínu TMZ došla až k němu a poklepala mu na pravé rameno. To se ale nelíbilo členovi jeho ochranky, který měl zpěvačku údajně udeřit do obličeje. Dle magazínu jí měl dokonce srazit brýle a shodit ji na zem.

Po zjištění, že se jedná o slavnou zpěvačku, se jí prý člen ochranky omluvil. Později večer měl ale její tým řešit celý incident na policii ohledně údajného ublížení na zdraví. Ve čtvrtek se k incidentu vyjádřil i samotný basketbalista. „Ta osoba mě popadla zezadu - ne za rameno - popadla mě zezadu. Vím jen, že ji ochranka odstrčila,“ řekl Wembanyama ESPN s tím, že neví, jakou sílu ochranka použila, protože se ani neotočil a šel dál do restaurace. To, že se jedná o Britney Spears, zjistil až ve čtvrtek a nemohl tomu uvěřit. Jaký bude mít celý incident dohru, zatím není jasné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám