Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rocker Aleš Brichta (64) dorazil na křest desky k padesáti letům pěvecké kariéry Evy Pilarové (71) v dobrém rozmaru. „Ještě si s námi dal pivo a žertoval,“ řekl Super.cz Karel Gott (†80), který byl jedním z kmotrů. Sotva byla ale ukončena oficiální část, rocker se mezi přáteli zhroutil.

Zděšení organizátoři okamžitě volali záchranku. „ Aleš byl převezen do nemocnice Pod Petřínem a doktoři se obávali, že jde o infarkt,“ uvedl pro Super.cz producent Jaroslav Topercer. Brichtovi natočili EKG, to ale bylo v pořádku. „Ukázalo se, že jde o extrémně nízký tlak. Měl jen sedmdesát na čtyřicet,“ upřesnil Topercer. Když Brichta zjistil, že mu nejde o život, hned podepsal revers.

„Hned večer mi ještě volal, že platí naše středeční schůzka. Připravujeme na příští rok turné ke třiceti letům Arakainu. Vlastně tak trochu také i k třiceti rokům heavy metalu v Čechách,“ vysvětlil Topercer. Tak slavné to se zdravím známého rockera ale asi nebude. Ve středu měl celé dopoledne telefon přepnutý do hlasové schránky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám