Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V srpnu minulého roku Shannen Doherty (45) poprvé otevřeně přiznala, že bojuje s rakovinou prsu. Statečná herečka prochází léčbou a ani v tak složitém období nezapomíná na své věrné fanoušky, které průběžně informuje, jak se vše vyvíjí. V úterý se s nimi podělila i o několik dojemných snímků, na nichž samu sebe zachytila před, během i po stříhání vlasů. Psychické podpory se jí dostalo jak od maminky Rosy, tak i blízké přítelkyně Anny Kortright-Shilstat.

Shannen celkem šesti černobílými snímky 252 tisícům svých fanoušků a potažmo i celému světu nechala nahlédnout do svého soukromí. Pacientkám se stejnou diagnózou ukázala, že se s pozitivním přístupem hodlá s nemocí rvát i dál a zachytila se s několika účesy, které si v průběhu stříhání na hlavě vytvořila buď sama, nebo s pomocí kamarádky Anny.

Herečka ze seriálu Čarodějky či Beverly Hills 90210 o nemoci letos otevřeně promluvila i v pořadu The Dr Oz Show, kde se se slzami v očích svěřila, že kvůli léčbě zřejmě už nikdy nebude moci mít děti, které si s manželem přáli. Společně prý ale budou uvažovat o adopci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám