Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obrovskou dávku odhodlání a síly ze sebe během léčby rakoviny dokáže vykřesat herečka Shannen Doherty (45). Ačkoli už řadu týdnů podstupuje vyčerpávající chemoterapie, nachází v sobě ještě dostatek energie na pravidelný pohyb, který jí pole jejích slov i psychicky velmi pomáhá. Ve čtvrtek například na svém Instagramu sdílela video, kde se chystá na další lekci cvičení pouhý den po chemoterapii.

Pětačtyřicetiletá představitelka Brendy ze seriálu Beverly Hills 90210 či Prue z Čarodějek ze sedadla spolujezdce v autě vysvětluje, že věří, jak důležité je při boji s rakovinou zůstat aktivní. Zejména druhý den od chemoterapie se prý necítí moc dobře a je rozbolavělá. A přestože by preferovala zůstat v posteli a nic nedělat, raději si jde zacvičit.

„Věřím, že pohyb pomáhá při léčebném procesu. Není to pokaždé snadné a někdy to prostě druhý den po chemoterapii nejde, ale zkouším tou námahou rozproudit krev a cvičením vyhnat toxiny z těla ven. Někdy to jde snadno a někdy ne, ale klíč k úspěchu je pohyb!!! Platí to pro každou nemoc, samozřejmě po dohodě s lékařem. Cesta k uzdravení je dlážděna mnoha druhy nejrůznějšího materiálu,“ dodala herečka, která o průběhu své léčby, v níž jí jsou obrovskou oporou manžel Kurt Iswarienko, maminka a kamarádky, pravidelně informuje fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám