Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Až jako poslední po kolegyních Markétě Peškové a Elis Ochmanové si to, jak bude vypadat celá zelená, vyzkoušela třetí alternace Elphaby v muzikálu Čarodějka Kateřina Herčíková. Jak už jsme na Super.cz psali, na zelenou už ji natírali v jiných muzikálech, takže to pro ni taková novinka nebyla.

"Ale docela náročné to stejně je, ještě se musí vychytat schnutí, protože barva napoprvé trochu stékala. Asi jak se člověk potí a ta barva pracuje, tak se dělají trochu mapičky. Ale věřím, že brzy budu už dokonale zelená," těší se Kateřina, až se od 14. září, kdy je naplánována slavnostní premiéra, začne v GoJa Music Hall Čarodějka pravidelně hrát.

"Aspoň nemusím litovat, že jsem se na dovolené pořádně neopálila, protože jsem dostala sluneční alergii. Tady to stejně poznat nebude. Hlavně, že nemám alergii na zelenou, abych pak neměla nějaké zelené neštovice. Nicméně rejžák bude asi v permanenci, abych to ze sebe dostala," smála se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám