Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Alessandra Ambrosio (43) si užívá dovolenou na Ibize. Na španělském ostrově relaxuje s několika svými přáteli, kromě opalovačky na pláži si ale pobyt u vody zpestřila i na paddleboardu.

Někdejší andílek Victoria´s Secret předvedl postavičku jako lusk v květinových jednodílných plavkách s rafinovanými průstřihy. A jak je vidět, stále se udržuje ve formě. Rodačka ze Salvadoru má ráda aktivní životní styl, válení na lehátku není nic pro ni.

Alessandra má dvě děti s bývalým snoubencem Jamiem Mazurem, na Ibize je ale bez nich. Společnost jí mimo jiné dělá její kamarád a kadeřník Dominick Pucciarello. Slavná brazilská kráska je nyní oficiálně single. V minulosti měla milostné pletky mimo jiné s fotbalisty Neymarem a Cristianem Ronaldem.

Jejím posledním přítelem byl model Richard Lee. S ním se ale kráska letos rozešla. Fotografové je sice v červnu zastihli na kalifornské pláži, ale podle všeho se jednalo jen o přátelské dostaveníčko společně s dalšími kamarády.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám