Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Alessandra Ambrosio (43) se proslavila především jako kráska, která předvádí plavky a spodní prádélko. Není proto divu, že k ozdobám pláží patří i v době, kdy se zrovna nevěnuje profesionálnímu focení.

Alessandra si nedávno dopřávala pohodové chvilky volna na pláži v Santa Monice, kde se slunila s přáteli a dopřávala si plážové sportovní radovánky. Modelka pro tuto příležitost zvolila bikiny oranžové barvy, ve kterých vynikly její ladné modelkovské křivky.

Někdejší andílek Victoria´s Secret už je dvojnásobnou maminkou. S bývalým snoubencem Jamiem Mazurem jí to ale nakonec nevyšlo, jako rodiče ale i po rozchodu nadále fungují a snaží se společně na všem domluvit. Ambrosio je oficiálně stále nezadaná. Nějaký pátek sice randila s modelem Richardem Leem, ale podle všeho se letos rozešli a brazilská kráska se tak ve volném čase věnuje svým dětem a přátelům.

Fanoušky jistě potěší, že ji fotografové často zastihnou právě na pláži, kde se Alessandra ráda vystavuje v plavkách. Tak jako třeba nyní v Santa Monice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám