Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Suzy Cortez (33) je dvojnásobnou vítězkou o nejkrásnější zadeček Miss BumBum. Tentokrát ale nesází jen na svůj zadeček. Už nějaký ten pátek se aktivně věnuje zálibě ve fitness.

Postavu má nyní pevnou jako skála a naše Hanka Mašlíková (41) by jí mohla závidět! Brazilka s vypracovaným zadečkem dělá pro dokonalou postavu opravdu hodně. Dalo by se říct, že dře jako kůň. Dodržuje přísnou dietu i drsný cvičební režim. Do fitness procedur investuje měsíčně v přepočtu více než 250 tisíc korun.

Peníze utrácí nejen za kvalitní doplňky, nejmodernější vybavení, ale i špičkové trenéry. „Je to nezbytné pro udržení mého intenzivního tréninku a pro zdokonalení mého těla po fyzické i psychické stránce,“ prohlásila Suzy Cortez.

Naštěstí se může opřít o velkou fanouškovskou základnu, na Instagramu ji ostatně sleduje přes 2,3 milionu lidí, které zásobuje svými žhavými fotkami nejen ve sportovních oblečcích. Bývalá kráska z obálky Playboye je také velkou obdivovatelkou argentinského fotbalisty Lionela Messiho.

Není tomu tak dávno, co mu posílala pikantní vzkazy a často se polonahá nechala fotit v jeho dresu. Zdá se ale, že místo fotbalu, se teď zaměřila na pro ni atraktivnější obor.

Reklama

Další články

Načítám