Hlavní obsah
Článek

Jako by snad patřil do rodiny Ivety Bartošové (†48), alespoň v jejích horších alkoholových obdobích. O tom, že balkánský hudební génius Goran Bregović, který má v Praze třetího listopadu koncert, holduje přemíře alkoholu, jsme již psali. Super.cz se ale podařilo zjistit další pikantní perličku ohledně jeho náklonosti především k ohnivé vodce. „Zásobu alkoholu musí mít v šatně, ale běžně i přímo na pódiu. A to jsme snad u žádného hudebníka na světě ještě nezaznamenali,“ prozradil nám zdroj blízký pražskému vystoupení umělce.

Všechna přání rozmařilého, ale na druhou stranu i výborného hudebníka, kterého proslavila především jeho filmová hudba, má na starosti jeho tajnosnubný management. Že by však Goran držel v Praze suché období, tomu nevěří nikdo, kdo ho zažil už na jednom z jeho předchozích vystoupení v Praze na Staroměstském náměstí.

„Kdybych řekl, že tam lil, tak je to ještě docela slabé slovo,“ dodal k tomu spiklenecky účastník nezapomenutelného koncertu.

Goran do Prahy přijede s kapelou Wedding And Funeral Band (plný mužský i ženský sbor, navíc smyčcová a dechová sekce), s níž předvede své nejlepší hudební kousky. Při jeho hudební genialitě lze očekávat, že půjde o zážitek, i kdyby byl zpitý pod obraz…

Reklama

Další články

Načítám