Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská topmodelka Miranda Kerr (28) se stala hlavní tváří prosincového katalogu Victoria’s Secret. Manželka hollywoodského herce Orlanda Blooma (34) a maminka jejich téměř ročního syna Flynna na snímcích vypadá úchvatně a když se její výstavní postava spojí se slušivým spodním prádlem a šikovným fotografem, je se skutečně na co dívat. Posuďte sami…

Přestože modelky se zpátky do formy po porodu obvykle dostávají rychle, Miranda letos všechny překvapila, když již tři měsíce od lednového porodu fotila kampaň na novou kolekci plavek Victoria’s Secret. Na Mirandině postavě se přitom změnilo jen to, že se jí viditelně zvětšila prsa, což si i sama modelka velice pochvalovala. Možná i proto letos získala výsadní postavení, kdy mohla předvést miliónovou podprsenku z diamantů a drahých kamenů Fantasy Treasure.

Kerr inklinuje k Ničirenovu buddhismu a je velice spirituálně založená. Každé ráno a večer 20 minut cvičí jógu a medituje. Rovněž vyznává zdravý životní styl a její jídelníček se skládá převážně ze zeleniny, ovoce a ryb.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám