Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po několikaleté modelingové pauze, kdy se kdysi druhá nejlépe placená modelka světa Adriana Lima (42) věnovala především mateřským povinnostem, o sobě letos slavná Brazilka opět dala vědět. Fanoušci ovšem zůstávají na rozpacích z proměny jejího vzhledu a rozhodně nejde o pár kilogramů navíc oproti jejím původním mírám, ale především o změny ve tváři, kdy mnozí říkají, že už to vůbec není ona. Lima nyní prolomila mlčení a ke spekulacím, které kolují ohledně jejího vzhledu, se vyjádřila.

Dvaačtyřicetiletá Lima se loni znovu začala objevovat na červených kobercích během filmových festivalů, a dokonce obnovila spolupráci se značkou Victoria’s Secret, která ji před téměř čtvrtstoletím proslavila nejvíce, a lidé se těšili i na to, že ji uvidí během očekávané show zmiňované značky, která se po letech znovu obnovuje v trochu jiném kabátě. Adriana totiž svou poslední přehlídku, kdy končila jako andílek, v roce 2018 oplakala.

Doslova palbu kritiky modelka schytala po své úterní účasti na premiéře Hunger Games: Balada o ptácích a hadech v Kalifornii, kde její vytažená pleť, „šikmé“ oči a zvednuté obočí mnohé šokovaly.

„Neměl bych tušení, o koho jde.“ „Ach né! Co si to udělala s obličejem? Proč? Dřív byla dokonalá.“ Tak znějí jen některé z komentářů na její změny ve tváři. Jiní spekulují pro změnu na téma oteklosti po zákrocích typu facelift či výplní.

Samotná modelka to už nevydržela a vyjádřila se na Instagramu následovně: „Tohle je tvář unavené mámy jedné teenagerky a dvou menších dětí, jednoho aktivního kluka a jednoho ročního, co se učí chodit, a tří psů… Díky za váš zájem,“ napsala k selfie bez make-upu ze své kuchyně.

Reklama

Další články

Načítám