Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho se spekulovalo o tom, komu patří srdce zpěváka Shawna Mendese, který dříve chodil s Camilou Cabello. Teď se ale zdá, že je záhada vyřešena. Zpěvák si užíval na pláži s britskou televizní hvězdičkou.

Shawn Mendes o svém soukromí příliš nemluví. Jisté je to, že v minulosti chodil celé dva roky s Camilou Cabello, se kterou se rozešel v roce 2021. Letos v dubnu se s ní sice opět líbal na hudebním festivalu, ale pár utvořili jen na několik týdnů a pak si dali, už nejspíš definitivní, sbohem. A čas od času byl zpěvák navíc spatřen ve společnosti s o šestadvacet let starší chiropraktičkou Jocelyne Mirand.

Teď se ale objevila velká indicie, která by mohla objasnit, komu zpěvák propadl. Shawn byl totiž spatřen s Charlie Travers, britskou televizní hvězdičkou, která se už v roce 2013 objevila v jedné z méně sledovaných verzí reality show Big Brother. V poslední době si ale v Americe budovala kariéru jako moderátorka.

Pár spolu byl paparazzi fotografy přistižen na pláži v Malibu. Jejich výlet byl nejspíš hodně spontánní, protože si s sebou nevzali plavky a klidně se svlékli do spodního prádla. Charlie v tu chvíli asi netušila, že se její pozadí v tangách rázem dostane do celého světa. Nebo že by focení bylo předem domluvené? Pár byl spatřen i o několik dní dříve v restauraci v západním Hollywoodu a vše nasvědčovalo tomu, že si Charlie a Shawn společnosti toho druhého užívají. Zatím ale na veřejnosti nedošlo k žádným větším milostným projevům a zástupce ani jednoho z dvojice neodpověděl na to, jestli spolu skutečně chodí.

Související témata:
Shawn Mendes
Camila Cabello

Reklama

Další články

Načítám