Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla to jistě velká výzva stoupnout si vedle jedné z nejkrásnějších a nejvyšších českých moderátorek Daniely Písařovicové a topmodelky Daniely Peštové (53). Patricie Solaříková to ale ustála na jedničku.

Je fakt, že hvězda ze seriálu Ulice bude asi už vždycky boubelka, tentokrát ji ale setkání s dvěma krásnými Danielami zjevně nabudilo a na svém vzezření zapracovala. Solaříková použila výraznější make-up, nechala si upravit vlasy a působila tak mnohem ženštěji. Pod heslem 'když to máš, tak to ukaž' dokonce oblékla top s hlubším dekoltem, což je u této herečky něco nevídaného. A povedlo se - Patricie vypadala bezvadně.

Samotná akce nebyla vůbec o vzhledu, ale o boji s domácím násilím. Patricie společně se svými slavnými kolegyněmi představila novou řadu kampaně Nenechte si ubližovat. Musíme herečku pochválit, že našlápla tím správným směrem a působila velmi sebevědomě, což tomuto projektu jistě prospělo.

Reklama

Další články

Načítám