Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nadační fond Debra, který se stará o pacienty s nemocí motýlích křídel a jejich rodiny, už oslavil 20. výročí svého vzniku. Stejně dlouho s ním spolupracuje také herečka Jitka Čvančarová (46).

Na koncert v prostorách odsvěceného kostela Pražská křižovatka dorazila nejen ona, ale po dlouhé době jí dělal doprovod i manžel, choreograf Petr Čadek. Zatímco Jitka v rámci programu zazpívala, on se na jeho přípravě podílel. Natáčel totiž pro nadaci osvětové spoty.

Večer podpořily i další známé tváře. S manželem, scenáristou Petrem Kolečkem (40) dorazila modelka Aneta Vignerová (36). Mezi hosty se objevila také módní návrhářka Liběna Rochová. I oni jsou patrony Debry.

Vyvrcholením programu bylo vystoupení zpěváka Tomáše Kluse, který rozezpíval celý sál, a i když v něm nebylo zrovna nejtepleji, podle svého zvyku se při koncertu zul. Pro zpěváka to byl, stejně jako pro ostatní, emocemi nabitý večer. Loni totiž na nemoc motýlích křídel zemřela jeho blízká kamarádka.

Reklama

Další články

Načítám