Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po setkání herečky a modelky Priyanky Chopry (34) a indického premiéra Naréndry Módího dopadla na bollywoodskou hvězdu kritika. S politikem se sešla ve světlých šatech odhalujících nohy od kolen dolů. Podle některých tím nevyjádřila dostatek respektu.

„Milá náhoda, že jsem byla v Berlíně ve stejnou dobu jako premiér. Děkuji vám, Naréndro Módí, pane, že jste si na mě v nabitém programu udělal dnes (v úterý - pozn.) ráno čas,“ napsala Chopra k fotce sebe a politika, již sdílela na sociálních sítích. Nesetkala se ovšem pouze s pozitivními ohlasy.

„Priyanko, seděla jsi s premiérem své země. Měla bys mít alespoň minimální soudnost a mít zahalené nohy.“ „Nemyslím si, že ví, co je to respekt ke starším. Je to premiér i její země, zapomněla na indickou kulturu.“ „Možná jsi velká mezinárodní hvězda, ale prosím, měj a ukaž respekt, když sedíš před svým premiérem.“ „Jaký respekt vyjadřují celebrity svým premiérům. Lituji všechny moderní ženy, které ve skutečnosti jen předstírají, že jsou moderní,“ míní další komentující, mezi nimiž byli muži i ženy.

Stovky zástupců obou pohlaví se ovšem Miss World 2000 i zastávají, někteří k tomu připomínají její rozsáhlé charitativní aktivity. Ty Chopra mimochodem často směřuje k boji proti násilí a zneužívání indických žen a dívek nebo k podpoře vzdělání holčiček v Indii a vůbec jejich postavení ve společnosti. Pomáhá ale i dětem v Africe, spolupracuje s UNICEF, zajímá ji ekologie.

Ve zmíněném Berlíně byla propagovat film Pobřežní hlídka, ve kterém hraje Victorii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám