Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Boj o půlroční dceru Rozárku pokračuje. Agáta Hanychová (39)Jaromír Soukup (55) se nedokáží dohodnout na péči a jak bylo při předávání malé holčičky několikrát vidět, neumí spolu takřka promluvit. O dceru se přou u soudu.

Podle Blesku soudní tahanice pokračují. Soud pro Prahu 6 už před několika týdny rozhodl, že Agáta musí Jaromírovi předávat dceru třikrát týdně a každý druhý víkend. Soukup ji však nemohl mít přes noc, ve večerních hodinách ji vracel k Agátě domů na Suchdol.

Agáta podala odvolání, poté i Jaromír, který by si péči přál ještě větší. Odvolací soud zrušil předběžné opatření a vrátil ho k opětovnému rozhodnutí k Obvodnímu soudu pro Prahu 6. Do rozhodnutí soudu musí Agáta dál Jaromírovi dceru předávat tak jako doposud.

Rozárka je však nyní nemocná, trápí ji zánět průdušek a jak Agáta zveřejnila, museli ji lékaři i rozdýchávat, protože měla nízkou saturaci. „Asi není nic horšího než vidět doma plačící nemocné dítě. To trhá srdce každé mámě. Hlavně nyní doufám, že bude brzy v pořádku a zase budu mít doma zdravou usměvavou holčičku,“ dodala pro Super.cz Agáta.

Reklama

Další články

Načítám