Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Matušová (20) prošla radikální proměnou své vizáže. Manželka Bohuše Matuše (50) už není brunetka, ale platinová blondýnka, což se líbí nejen manželovi, ale také její dvouleté dceři Natálce, která Lucii přirovnala ke známé pohádkové princezně.

„Blonďatá jsem už podruhé, dost lidí mi říkalo, že to ke mně víc sedělo, a i já jsem se v blond cítila dobře. Když jsme si s Natálkou prohlížely fotky z dovolené z Itálie, kde jsem blond byla, tak řekla, že se jí to líbí, že vypadám jako její oblíbená pohádková postava Elsa,“ svěřila se Lucie Matušová pro Super.cz.

Za razantní proměnou vlasů, kterou se pochlubila skrze úsměvný rodinný snímek i na svém instagramovém účtu, nestojí žádný kadeřnický salon, ale zpěvák Bohuš Matuš, který se jako muž nebojí přiložit ruku k dílu, ani co se týče pro někoho náročného odbarvování. „Pokaždé mě barvil manžel,“ prozradila nám Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám