Hlavní obsah
Článek

Hvězdy televizního pořadu VIP zprávy na chvíli odložily z rukou mikrofony a daly se na modelingovou dráhu! Tereza Jemelíková, Lucie Špaková a Lenka Špillarová se staly tvářemi nové kolekce přední módní návrhářky Petry Pilařové a nafotily její luxusní plesové šaty. „Fotily jsme v tuhé zimě, ale strašně moc nás to bavilo,“ řekla Super.cz Špillarová, která odhalila svůdně i část svého dekoltu, zatímco její kolegyně cudně odhalily ramínko či lýtko. Podívejte se na krásné snímky všech tří moderátorek do fotogalerie!

K focení společenských modelů došlo v Chateau Radič u Sedlčan a sexy šaty oblékly reportérky, které jinak při točení reportáží na sebe moc pozornosti nepoutají. „Vybrala si nás přímo Petra Pilařová, která si nás vyhlédla při sledování pořadu VIP Prostřeno! Říkala, že předtím měla tři brunety, takže chtěla změnu,“ tvrdí za trojici Špillarová.

Všechny tři dívky jsou krásné a šaty jim dodaly ještě větší šmrnc. „Kromě Terezy jsme žádnou takovou zkušenost předtím neměly. A byl to ohromný zážitek,“ dodala Lenka, kterou spolu s jejími kolegyněmi velmi ocenila samotná návrhářka.

„Barokní usedlost, kde jsme snímky pořídili, nelze vytopit, takže naše modelky poněkud mrzly. Ale vedly si velmi statečně a fotky stojí za to. Šaty byly nejen rozmanité střihově, ale i barevně a každé tak padly jiné. Posuďte sami,“ dodala Pilařová, které se snímky fotografa Lukáše Červeného náramně líbily.

Další články

Načítám