Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Vítová (40) s dcerou Anetkou a Kristina Kloubková s dcerou Jasmínkou vyrazily na pár dní do luxusního wellness resortu nedaleko Zlína a dámskou jízdu si s holčičkami skvěle užily. Blonďaté moderátorky Novy i jejich dcery jsou velké kamarádky, bydlí kousek od sebe a hodně času tráví společně.

„S Kristinou jsme chtěly vyrazit někam, kde si to užijeme my i naše děti. Od kamarádky jsem dostala doporučení na tenhle luxusní wellness resort a řekly jsme si, že ho tedy vyzkoušíme. Anetka s Jasmínkou se nejvíc vydováděly v bazénu a na trampolíně. My s Kristinou jsme zase ocenily, že se nám personál Villy postará o děti a my si v klidu můžeme zajít na skvělou masáž,“ svěřila Iveta.

Spokojená byla i Kristina. „Přestože se může zdát, že je to tady pro děti až moc klidné místo, opak je pravdou. Personál se choval, jako kdyby nás s Ivetou i naše holčičky znal od malička. Mít bazén, houpačky, obrovskou trampolínu nebo skvělou masérku jen pár metrů od sebe, to je prostě relax i pro unavené maminky. A navíc nikomu nevadilo, že holky měly hračky poházené po celém domě. A jen pár kilometrů je vzdálená jedna z nejkrásnějších ZOO u nás, tedy alespoň podle mě. Všem se nám tam moc líbilo,“ uvedla Kloubková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám