Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Josef Laufer (†84) po čtyřech letech v umělém spánku odešel. Podle informací producenta Oldřicha Lichtenberga, který mluvil s jeho dcerou, zemřel na zástavu srdce. Na Laufera zavzpomínal jeho blízký kolega a kamarád Zdeněk Hrubý (52).

„Byl to můj tenisový parťák a výborný kamarád. Hudební kolega, se kterým jsme vytvořili krásný muzikál Ostrov pokladů. Bohužel premiéru už neviděl. Je mi to moc líto. Zrovna dnes dopoledne se v Divadle Broadway muzikál hraje,“ řekl Super.cz smutně hudební skladatel Zdeněk Hrubý.

Společně psali muzikál téměř rok. Když dopsali doslova poslední notu a verš, domluvili se, že ještě vše za týden projedou a dotáhnou. „Pepa mi jen řekl, že jde na malý zákrok a za pár dní se mi ozve. Bohužel se už neozval. Měj se tam nahoře hezky, kamaráde,“ dodal Hrubý, který zahrál a zazpíval dnes na svém Instagramu píseň, kterou měl Laufer z muzikálu Ostrov pokladů nejradši.

Reklama

Další články

Načítám