Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak za tyhle modely by se snad nemusely stydět ani na karnevalu. Předávání cen iHeartRadio Music Awards je velkou společenskou událostí a účastníci galavečera by se měli patřičně obléknout. Tak se podívejte na to, komu se to letos příliš nepovedlo.

Ceny iHeartRadio Music Awards se už od roku 2014 předávají ve slavném Dolby Theatre v Los Angeles a jedná se o velkou akci, na které získávají ocenění ti, které lidé nejvíce poslouchají v rádiích a na hudebních platformách. Letos galavečer moderoval Lenny Kravitz a mezi oceněnými jsou Taylor Swift, Pink, Harry Styles, Imagine Dragons nebo Drake. Stejně zajímavé je ale to, jak oblečení dorazili na předávání někteří hosté.

Muni Long je americká zpěvačka, skladatelka a také letošní držitelka Grammy. Její módní styl možná ovšem za jejím hudebním uměním trochu pokulhává. Muni vypadá, jako kdyby nestíhala a v rychlosti na sebe doma oblékla všechno, co našla ve své komodě v ložnici.

Madison Beer je americká zpěvačka a textařka, která se proslavila ve třinácti letech, když Justin Bieber tweetoval ohledně písně, kterou umístila na Youtube. Pro slavnostní událost zvolila šaty, které evokují pohádky tisíce a jedné noci a odhalují toho skutečně dost.

Priscilla Block je americká country zpěvačka a skladatelka, která v roce 2020 na sociální síť umístila píseň, která se stala virální. Na červeném koberci předvedla trochu sci-fi model, který zvýraznil její oblé tvary a hodně se třpytil.

Ice Spice je rapperka, která vyrostla v Bronxu a v roce 2022 se proslavila písní Munch. Ice rozhodně nechce být nevýrazná, a proto zvolila šaty, které vzdáleně připomínají zebru a zvýrazňují její přednosti.

Jana Kramer je americká country zpěvačka a herečka, která se proslavila svou rolí Alex Duper v televizním seriálu One Tree Hill. I ona byla na galavečeru nepřehlédnutelná a její model se určitě líbil hlavně pánům. Na to, jak to umělkyním slušelo, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám