Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O své okamžiky štěstí a domácí pohody se na Vánoce podělila řada známých tváří. Jako jedna z prvních snímek s partnerem Radkem Filippim a synem Filipem postovala Lucie Bílá (58). Celou rodinku vyladila do bílé barvy.

Stejné vánoční ladění zvolila také moderátorka Eva Perkausová s manželem Ivanem a synem Kilianem. Příští rok už budou u vánočního stromku pózovat ve čtyřech. Tradiční červenou zvolily zpěvačka Veronika Stýblová a modelka Tereza Fajksová (34) s rodinami anebo influencerka Dominika Myslivcová (29)se synem Derianem.

Kdo se s vánoční fotografií moc nepáral, byl zpěvák Marek Ztracený (39). A patřičně to také vysvětlil. „Já vím. Není to žádná vymazlená vánoční fotka ve svetrech se sobem, ale tohle jsou naše skutečné Vánoce a já vám chci popřát, ať je máte krásné, klidné a bezpečné i vy. V kontextu událostí posledních dní, které nemůžu dostat z hlavy ani ze srdce, jsem si kromě jiného uvědomil, že tyhle momenty na gauči s nejbližšími u Grinche nemusí být samozřejmostí. Užijte si každou minutu, ať se vám plní přání a ať na Vánoce vedou všechny cesty domů,“ napsal zlatý slavík.

Jak to známým tvářím na vánočních snímcích sluší, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám